Nieuwsbrief 3

Wij wensen u een goed en gezond nieuw jaar. 2016 is het jaar dat u kunt genieten van meer wooncomfort én een lagere energierekening! 


De Energiemaatregelen gaan door
U heeft van QuaWonen een brief ontvangen om u te informeren dat op grond van de ontvangen AkkoordVerklaringen de noodzakelijke 70% ruim gehaald is! De Energiemaatregelen, conform ons renovatievoorstel, gaan wij uitvoeren in alle woningen.

AkkoordVerklaringen
Hartelijk bedankt voor de snelle reacties via de AkkoordVerklaring. 
Op donderdag 7 januari hebben een aantal leden van de Klankbordgroep de AkkoordVerklaringen nageteld. Van de 100% heeft 77% aangegeven positief te staan ten opzichte van de renovatieplannen. We hebben nog niet van iedereen de AkkoordVerklaring ontvangen. Graag ontvangen we van iedereen een reactie. Stuur de AkkoordVerklaring naar ons op via de retourenvelop. Alvast bedankt!

Planning
Nu wij weten dat de renovatieplannen door gaan, wordt de planning gemaakt.
De vergunningen zijn aangevraagd en wij wachten op onder andere de Flora en Fauna vergunning. Pas als alle vergunningen akkoord zijn kunnen wij een startdatum en planning aan u bekend maken.

Voor de werkzaamheden
Voordat de werkzaamheden in uw woning plaatsvinden komt de uitvoerder bij u langs.
Samen maakt u afspraken over de planning en de aanpak van de werkzaamheden en is er ruimte voor vragen.

Open Haard
De woningen met open haard worden door een specialist beoordeeld, om te kijken of het een veilige situatie betreft. Dit wordt met de betrokken bewoners afgestemd.

Meer informatie
Lees het laatste nieuws op de website: www.beterinwonenlekkerkerk.nl.
Heeft u vragen of andere zaken die u met ons wilt bespreken? Neem dan contact met ons
op via info@beterinwonen.nl, of via het telefoonnummer 06 - 84512044


Met vriendelijke groet,
Sofie Kestens en Miranda Mars

Beter in Wonen


* Opmerking: Boven de nieuwsbrief in print-versie staat Nieuwsbrief 6. Dit is niet correct, dit moet Nieuwsbrief 3 zijn.