maandag 19 december 2016

NieuwsBrief 8

Het einde is in zicht!
Met warme voeten het nieuwe jaar in. De dakwerkzaamheden zijn in volle gang. Zoals het er nu uit ziet halen we de planning. Dit betekent dat in week 50 de laatste oplevering plaatsvindt en dat in week 51 de steigers worden weggehaald. De werkzaamheden zijn klaar… en dan?

Comfort en BespaarBijeenkomst
Graag helpen wij u om zo goed mogelijk gebruik te maken van uw nieuwe woning. Hoe kunt u het beste omgaan met de nieuwe cv-installatie en de mechanische ventilatie? Wat draagt verder bij aan gezond & veilig wonen?

Op 19 januari houden we een Comfort & BespaarBijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst ontvangt u informatie over hoe u comfortabel, gezond en veilig kunt wonen. Daarnaast delen we tips over besparen op de energielasten. Op de achterzijde van deze Nieuwsbrief vindt u meer informatie.

Inloopspreekuur
Uitvoerder Leen de Goede houdt inloopspreekuur tot en met week 50.

Sofie is terug
Na 4 maanden is Sofie Kestens weer terug van zwangerschapsverlof. Vanaf heden is Sofie weer uw contactpersoon als het gaat om allerhande vragen behalve de planning. Lian van Ham heeft u met plezier te woord gestaan en wenst u alvast veel plezier in uw nieuwe woning.

Vragen?
Heeft u vragen over de planning? Neem dan contact op met Leen de Goede.
E-mail: ldegoede@willemsvgo.nl
Telefoon: 06 – 3983 5283.

Heeft u andere vragen of wilt u iets bespreken? Stuur uw mail naar:
info@beterinwonen.nl of bel ons via: 06 - 8451 2044.

Met vriendelijke groet,
Team Beter in Wonen