dinsdag 10 mei 2016

NieuwsBrief 5 - Start werkzaamheden

Deze Nieuwsbrief heeft Beter in Wonen u  vorige week per post verstuurd. De brief was onvoldoende gefrankeerd en om die reden mogelijk niet bij u aangekomen.
Heeft u een briefje ontvangen van Postnl waarop staat dat u nog portokosten verschuldigd bent? Gooi deze dan door de brievenbus van de ProefWoning (Bilderdijkstraat 33), wij zorgen voor de betaling. Onze excuses voor het ongemak.

Samen Aan de slag!

Start werkzaamheden
In de vorige Nieuwsbrief hebben we u geïnformeerd over de fasering van de werkzaamheden. 
Helaas blijkt dat de kozijnen niet op ons gewenste tempo kunnen worden geleverd, waardoor we het werk toch anders moeten organiseren. Het vervangen van kozijnen en ramen, het aanbrengen van de mechanische ventilatie en het schilderwerk zullen we hierdoor voor een deel over de vakantie moeten tillen. In deze brief leggen we u uit wat dit voor u betekent.

Wat betekent dit voor de planning?
Op de volgende pagina ziet u de planning per blok. U ziet dat we bij blok 1 tot en met 8 het vervangen van de ramen en kozijnen, het aanbrengen van de mechanische ventilatie en het uitvoeren van het schilderwerk nog voor de zomervakantie doen. 
Bij blok 9 tot en met 15 gebeurt dit na de zomervakantie.

Hoe zit het met dakisolatie?
We hebben nog niet van de overheid hebben gehoord wanneer we met het dak aan de slag mogen in verband met mogelijke vogelnesten. We hopen dat we dit bij blok 9 tot en met 15 tegelijkertijd kunnen doen met het plaatsen van de kozijnen en ramen, mechanische ventilatie en het schilderwerk. Zodra de planning hiervan bekend is, informeren wij u.

De planning:






Leen de Goede belt u tussen 9 en 13 mei om af te spreken op welke dagen precies de werkzaamheden bij u thuis plaatsvinden.
E-mail: ldegoede@willemsvgo.nl
Telefoonnummer: 06 – 3983 5283 









Hoe worden de werkzaamheden voorbereid? 
Voor het vervangen van de kozijnen plaatsen we aluminium rolsteigers. 
Deze steiger staat ongeveer 1 dag voor uw woning.

Alle werkzaamheden en voorbereidende maatregelen nemen geluidsoverlast met zich mee.

Over de veiligheid van uzelf en uw spullen:
Als er een steiger voor uw woning staat is de woning inbraakgevoeliger. Houd hier rekening mee en let goed op dat u de woning altijd goed afsluit;
Vraag de werklieden van Willems VGO altijd om zich te legitimeren voordat ze aan het werk gaan in uw woning;
U herkent de werklieden van Willems VGO aan de kleding;
We raden u aan uw waardevolle en emotionele spullen veilig weg te zetten;
De uitvoerder Leen de Goede voert regelmatige een kwaliteitscontrole uit.
Leen de Goede (uitvoerder) en Bastiaan Poddewijn (projectleider)















Wat moet u doen? 
Op pagina 30 van de BewonersMap staat welke ruimtes u moet vrijmaken voordat de werklieden komen. Zorg ook dat de trappen en gangen vrij zijn. Worden uw kozijnen vervangen? Maak dan ook het keukenblad vrij.

Even weg uit de drukte?
De ProefWoning wordt ingericht als verblijfswoning. Als de werkzaamheden in uw woning plaatsvinden en u even de rust wilt opzoeken, kunt u hier terecht. De woning is onder andere voorzien van een comfortabele bank, wifi en tv.

Meer informatie
Lees het laatste nieuws op de website: www.beterinwonenlekkerkerk.nl. 
Heeft u vragen of andere zaken die u met ons wilt bespreken? Neem dan contact met ons op via info@beterinwonen.nl, of via het telefoonnummer 06-84 51 20 44.

Met vriendelijke groet,

Sofie Kestens 
Beter in Wonen